Bruijntjes.reismee.nl

Welkom op ons Reislog!

Even voorstellen: Wij zijn John (46) en Carin (45) Bruijn met zonen Davey (16) en Ricardo (15), we noemen ons de Bruijntjes.

Wij gaan deze zomer voor de eerste keer een rondreis maken van 30 juni tot en met 25 juli in het Westen van Amerika en op dit blog kun je onze planning al vast lezen van dag tot dag. Tijdens de reis zelf zullen we het blog vullen met reisverslagen en foto's.

We zullen starten met onze reis in Los Angeles - Joshua Tree NP- Needles - Grand Canyon NP - Page - Monument Valley - Moab - Torrey - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley - Lee Vining - Yosemite NP - San Francisco - Monterey - Santa Barbara - Los Angeles.

Reis
We hebben de vliegtickets al gekocht, een auto gehuurd en de motels, cabins en zelfs een tent gereserveerd.

Wij hebben zelf als voorbereiding veel reisverslagen en topics gelezen op het AllesAmerika.Forum en daar vaak leuke ideëen opgedaan. Misschien kan dit verslag voor anderen zo ook van nut zijn.

Mocht je het leuk vinden om ons te volgen, dan kan je jouw email adres hier naast achterlaten en zul je een email krijgen als er weer nieuwe berichten of foto's door ons geplaatst zijn.

We zouden het leuk vinden als jullie af en toe een berichtje achterlaten.

Veel plezier bij het lezen ervan.

Geertjuh

nav jullie reactie op mijn topic op het alles Amerika forum heb ik jullie prachtige weblog bekeken. Als we dit allemaal lezen, krijgen we er steeds meer zin in!
Veel plezier en misschien komen we elkaar tegen op de boot naar Alcatraz.
fam Bouwens

Irene en Peter

Hallo buurtjes,

Hopelijk veilig en wel gearriveerd in het land van de "stars en stripes". En nu maar genieten!
We zijn benieuwd naar de eerste reisverhalen. Dan komen bij ons ongetwijfeld ook prachtige herinneringen boven....

Irene en Peter

spar

Hoi John,Carin,Davey en Ricardo

Ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen en dat het overstappen gelukt is. Geniet van je reis en we zien vanzelf wel je verhalen en foto's verschijnen.

groetjes,
rajan,sardha, poonam en anuja