Bruijntjes.reismee.nl

Dag 25 - 24 Juli - Los Angeles - Weer Thuis

Helaas het zit er weer op, we vliegen vandaag om10.39 uur weer naar huis met United Airlines. We moeten om 6.50 uur beneden staan om met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht te worden, dus om half zes gaat onze wekker.

We zijn ruim op tijd op het vliegveld en hier checken we zelf in bij de Check-in balie. Alles verloopt prima en het vliegtuig gaat op tijd de lucht in.

United

We maken een hele korte tussenstop in Chicago en we landen precies op tijd op Schiphol. Op zondagochtend half tien in de ochtend. We bellen Central Parking en ze komen het busje weer voorrijden.

Het was een geweldige reis, we zijn wel wat moe maar we hebben zowat alles gedaan wat op onze planning stond. En vooral door deze planning hebben we zoveel kunnen zien en doen in deze korte tijd.

Iedereen van het AA forum bedankt voor al de goede tips en alle volgers bedankt voor de leuke reacties. Het was hartsikke leuk om te zien hoe anderen aan de andere kant van de Oceaan met ons meeleefden.

Groetjes van de Bruijntjes

Maaike en Victor

We hebben genoten van jullie verslag! Wij rijden nu achter jullie aan en hebben erg veel aan de verhalen en tips :)

Maaike en Victor (Blitz)
victorenmaaike.reismee.nl